Marxist, înțeleg, dar de ce și sinucigaș?


stupidityMă înfioară de-a dreptul lipsa de logică și mentalitățile comunitare care sfidează bunul simț. Europa multiculturală și avântat socialistă ar fi în stare să se mute în Africa în virtutea „drepturilor” pe care le auto-inventează pentru diverse categorii sociale, din ce în ce mai variate și largi.
Dacă mâine cinci sute de milioane de oameni de pe continentul negru decid că s-au săturat de sărăcie și fug spre nord, Europa cea laxă ar fi în stare să le confere miloasă statutul de cetățeni cu drepturi speciale, că și sărăcia lucie e o stare de război cu ființa umană, nu-i așa? În decizia asta nu ar conta deloc faptul că în cultura cealaltă purtatul macetei și utilizarea acesteia pe semeni este un lucru firesc pentru mulți.
Europa cea duioasă ar face multe, i-ar alina pe toți, ar hrăni la pieptu-i veșted miliarde. Mai puțin pe propriii cetățeni. Ei ar deveni, în virtutea acestei logici, cetățeni de mâna a doua, niște profitori ilegitimi ai propriei bunăstări, câtă e, numai buni de dat la o parte sau expus la orice fel de experiment și inginerie socială în numele unor himere. Până când elitele europene nu se vor deburca de pe mârțoaga albă a misiunii lor istorice, pricepând din istorie că civilizarea și impunerea propriei viziuni de viață nu e o sarcină mesianică și că nu le-a atribuit-o nimeni, decât propria infatuare și lipsă de viziune, atunci se vor tot întâmpla evenimente oribile ca ieri.
Pentru că în lumea dură care există dincolo pârleazul aflat la vârful nasului există niște reguli nescrise ale supraviețuirii, pe care europenii le-au uitat. Și nu-i de ajuns să fii blând și bun, mai trebui să ai și minima inteligență să nu te bagi în gura lupului.

PS În aceeași materie, europenii sunt bine fezandați pentru un „Patriot Act” al lor! Libertarienii și paleo-conservatorii să se pregătească moral să devină „amenințări asimetrice”! Sistemul va găsi mereu o poziție de „win-win situation”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *