Let’s rock this country!


Rock this countryClaudiu Crăciun, băiețică al sistemului, lector SNSPA, lasă dracului goarna aia comunistă cumpărată de Voiculescu! Ești penibil! Vino și strigă fără amplificare, ca noi toți ceilalți!

B1TV, sunteți niște jegoși! Nu mai dați pe post toți retardații cu trei dinți și cu ochii bulbucați de aburii alcoolului, care se înfig în fața camerelor! Cum îi găsiți voi pe ăia trei într-o mare de 25000 de oameni nu știu! Am înțeles, ordinul pe unitate este Guvern PNL, dar cu niște strâmbe ce vor genera dezbinare, subiectele alea stupide care trec pe lângă problemă, gen “vrem spitale nu catedrale”. Cică s-ar exclude reciproc. Fleoșc! V-ați țicnit de tot? Nu e despre asta. Banciu, capisci? Este despre căderea unui Guvern la presiunea străzii (unul pe care nu l-au dat jos nici cele mai dure lovituri politice). Cei ce vor veni, indiferent dacă sunt “ai voștri” sau nu, vor păți la fel dacă sunt la fel de inconștienți ca ăștia!

Pippidi, lasă “listele de revendicări” și vezi dacă ți-au intrat banii pe luna asta de la finanțator. Societatea civilă mercenară face liste! Limitează-te la ce se strigă în stradă în mod spontan!

Galeriile din fotbal, nu mai răspundeți la comenzi, gândiți cu propria minte! Trimiteți-i la plimbare pe ăia cu telefoanele și SMS-urile!

Iar voi, toți ceilalți, lăsați telecomenzile și veniți în stradă dacă vreți să vedeți care e realitatea, ce stare de spirit este și ce fel de oameni sunt acolo.

Și ar mai fi ceva: piața asta nu are nevoie de lideri. Aveți decența și lăsați-o așa, fără de lideri și cât mai haotică. E suficient de ordonată și decentă așa cum e! Turcescu, Tapalagă, se aude?
Nu mai instituiți centre de comandă! Nu deturnați spre scopuri partinice totul, așa cum ați făcut-o în 2013!

P.S. Precedentul e creat! Ce nu au reușit patru ani de lupte politice intestine au reușit 25 000 de oameni în patru ore! Acum să mergem mai departe! Anticipate fără prag electoral! Sute de partide mici, fie și de câte trei oameni, să-și câștige câte un colegiu. Prag electoral minim – una bucată parlamentar/partid. Cine poate mai mult, să facă mai mult! Scoteți-vă markerele și foile A4 pentru campanie, faceți stocuri de cretă să scrieți pe asfalt și pe ziduri, faceți sute de partide mici, conectate la nevoile și valorile oamenilor din comunitatea locală în care trăiți! Și câștigați câte un colegiu, unul singur, nu vă concentrați pe scopuri irealizabile! Să mai vedem și atunci majorități de tip USL, când parlamentarii vin la sedința de Parlament direct de la ședința de scara blocului! Iar sistemul zgâlțâit din toate țâțânile să bage la cap că nu mai merge „și așa”, că la orice rateu se va auzi iar în stradă „să vă fie frică, poporul se ridică!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *